• Svaka čast, moje dete toliko sigurno vozi da nas je odmah posle ispita vozilo do Novog Sada bez problema. Prezadovoljni smo. Hvala.

  by Snežana
 • Zbog gužve u mom gradu prešao sam 100km kako bih brže položio za auto, hvala što ste mi to omogućili. Veliki pozdrav.

  by Krištof
 • Vi ste pravi lider i uzor za sve druge auto škole, puno putujem po Srbiji i u svakom mestu znaju za vas i o vama samo najbolja mišljenja imaju.

  by Nikola
 • Pre skoro 20 god sam polagala u STC Apatin ako je to ista skola ,prezadovoljna sa stecenim znanjem ,bogu hvala ni jedan peh,a saveti instruktora jos uvek u glavi!

  by Biljana

Bodovne liste na praktičnom ispitu

Na praktičnom ispitu u vozilu se nalaze dva ispitivača, jedan iz auto škole drugi iz MUP-a.

Svaki od ispitivača ima po jednu bodovnu listu u kojoj beleži negativne poene za greške koje su vozači napravili u toku praktičnog ispita. Za svaku kategoriju vozila postoji posebna bodovna lista, jer se ne ocenjuju iste radnje u upravljanju vozilom.

Najvažnije je da kandiadat obrati pažnju na greške iz tačaka bod brojem 6, jer zbog tih grešaka se obično i dobija ocena „nije položio“. Takođe ukoliko se prilikom izvođenja iste radnje ne uradi opercija „uveravanja“ dobija se 3 negativna poena, što dovodi do toga da ako se 3 puta ne uradi operacija „uveravanja“ kandidat dobija ocenu „nije položio“.

Za manje greške u tehnici vožnje dobija se po jedan negativan bod, i ukupno na jednom ispitu može da se skupi 15 negativnih poena.

U prilogu su BODOVNE LISTE koje koriste ispitivači.

 1. margareta

  potrebna mi je pomoc 🙂
  imam za referat da uradim poentiranje radnji za poligon kategorije a, a nigde ne mogu da nadjem to. potrebni su mi bodovi, ukljucujuci i negativne. d LI MOZDA ZNATE GDE TO MOZE DA SE VIDI? 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *